Wallpaper.cz > Blog

wallpaper.cz v novém

Autor: Jan Pavera

Vloženo: 12/10/2008 18:04:29

Jako každý web tak i wallpaper.cz musí jednou za čas projít redesignem. V našem případě jde však o redesign celkem významný. Po skoro tříletém zapouzdření a odmlčení se od projektu, byl zhruba před dvěma měsíci sestaven nový tým, který má v plánu rozšířit web o novou funkcionalitu a grafický design, zlepšit práci s uživateli a autory wallpaperu, zavést nové komunikační prvky, o které byl web ochuzen a tím tak pozvednout wallpaper.cz na moderní komunitní portál.

V první fazi jsme se postarali o zlepšení optimalizace pro vyhledavače. Tato změna není na první pohled tak radikálně viditelná, ale důležitá v tom směru, aby si k nám každý potenciální hledač tapet na svoji počítačovou plochu našel snadnou a rychlou cestu a mohl si vybrat z kvalitní nabídky tématicky rozdělených wallpaperu. Více viditelnou fází, bude nový grafický kabát, jehož návrh se v momentální době řeže na stole našeho stylisty. Přinese uživatelům nový vizuální pohled na projekt a nové možnosti ukázek wallpaperu, informací o autorech a rozšířené menu.

Zároveň s přípravou grafiky usilovně vyvíjíme a testujeme nové funkce webu, jehož součástí je například blog s tematickými články, fórum pro sdílení názorů uživatelů, rozšířené řazení ukázky wallpaperů, pětistupňové hodnocení konkrétní tapety s možností vložení komentáře a různé statistické výstupy o autorech. Pohráli jsme si také s administraci a umožnili tak rychlejší schvalování vámi přidaných tapet. V blízké budoucnosti je plán rozšířit web o sekci pro vaše mobilní aparáty a tím dát uživatelům možnost najít si tapetu pro každý typ displeje.

V poslední a nejdůležitější řade, bychom chtěli dát prostor amatérům, začínajícím profesionálním grafikům a fotografům, ale i veškerým uživatelům. Začít s nimi lepé komunikovat, nabídnout jim zajímavé služby, společně se podílet na růstu obsahu webu a tím vytvořit komunitu nadšenců ve světě kvalitních wallpaperů, obrázků, fotek a barev.


Ostatní články

Výherci velikonoční soutěže

Velikonoční soutěž spuštěna !!!

Sekce Mobil na wallpaper.cz

Nové možnosti plochy

wallpaper.cz v novém